search
format_align_left

03 Temmuz 2020

Beşiktaş 2021 - DLS2020 Dream League Soccer 2020 Forma Kits ve logo ( YENİ SEZON )

sponsor baglanti
 1-  Beşiktaş DLS 2020 Forma (Evsahibi)
----------------------------------------------
 2-  Beşiktaş DLS 2020 Forma (Deplasman)

  3-  Beşiktaş DLS 2020 Forma (Kaleci1)
----------------------------------------------
 4-  Beşiktaş DLS 2020 Forma (Kaleci2)
----------------------------------------------
 5-  Beşiktaş DLS 2020 Logo url
Tags Beşiktaş 2020 Dream League Soccer 2020 FORMA dls 2020 forma logo url,dream league soccer kits,kit dream league soccer 2020,Beşiktaş dls fts forma süperlig logo dream league soccer 2020 , dream league soccer 2019 2020 logo url, dream league soccer logo url, dream league soccer 2020 kits, dream league kits dream league Beşiktaş 2020 2019 forma url,Beşiktaş dream league soccer kits url,dream football forma kits Beşiktaş 
Previous Post
Next Post

15 yorum:

  1. Abi lütfen bunu gör fts hallerinide koyarmisın fts için de gerekli sen en güzel yapansın gör bunu

    YanıtlaSil
  2. Fts hallerde gelsin lütfen

    YanıtlaSil
  3. Beşiktaş'ın yeni sezon firmaları bunlarsa hiç beğenmedim. O kadar tasarımcı varken hala adidas' tasarım yaptırmak saçmalık. Bazı tasarımcıların hazırladığı firmalar gerçekten çok iyi ama kulüpler bu gibi kişileri bulup kullanmaz hazır yapılanı onaylayıp kullanırlar. adidas bir formayı sadece renklerini değiştirip anlaşmalı olduğu bir çok kulübe veriyor hiç biride bu nasıl tasarım ve neden her kulüpte bu forma var bizim ki farklı olsun demez.

    YanıtlaSil
  4. Burada hazırlanmış Beşiktaş yeni sezon firmalarında ön kısımda logolar yok bomboş indirdim test yaptım bakıyorum ama dediğin gibi on göğüste ne logo nede var olan reklam logoları mevcut boş .

    YanıtlaSil
  5. Admin bu yapmış olduğunuz formaları denedim fakat Bjk logo şu ön kısımda çıkmıyor ve diğer logolarda çıkmıyor. Ama eski formları denediğimde bir sorun yok bir hata mı var? kontrol etmeniz mümkün mü?

    YanıtlaSil
  6. Beşiktaş 202 2021 formaları çıktı formaları bekliyoruz https://images.app.goo.gl/6JZJemjuRjL1yuMt8

    YanıtlaSil
  7. 2020 - 2021 Sezonunun formaları bunlar değil. Hani neye göre yaptığınızı anlamış degilim, yeni sezon firmaları daha yeni çıktı sizlerde kendinizce alakasız forma yapmışsınız yaşı yaptınız hiç mi kontrol etmiyorsunuz?

    YanıtlaSil
  8. Admin lütfen dls 19 için BJK forması yaparmısınız?

    YanıtlaSil
  9. Admin Beşiktaşın yeni sezon formalarını dls19 içinde yaparmısınız?

    YanıtlaSil
  10. Buraya yazılan hiç bir mesajı dikkate alan yok sanırım. Burada hazırlanmış Beşiktaş formaları ile orjinal yeni sezon firmaları uyumsuz ve logolar yok neden dikkate alınmıyor kullanıcı mesajları anlamış değilim.

    YanıtlaSil
  11. admin formalara eksik güncelleme gerek ve sponsor lar olsun

    YanıtlaSil

DİKKAT: Bir G-Mail hesabı olmayanlar ''Yorumlama Biçimi'' bölümünden ''Anonim'' veya ''Adı/URL'' seçeneklerinden birisini seçerek kolayca yorum yapabilirler.

NOT: Sorduğunuz soruya cevap verildiğinde e-mail ile bilgilendirilmek istiyorsanız, sağ alttaki ''Beni Bilgilendir'' kutucuğunu işaretleyiniz. Bunun için de yorum yazarken Google Hesabını (Gmail Hesabı) kullanmanız gerekir.