search
format_align_left

19 Haziran 2018

Türkiyenin En İyi Android Oyun İndirme Sitesi indirGO.club

sponsor baglanti

Türkiye'nin en iyi apk sitesi indirGO.club


Türkiye'de birbiriyle rekabet içinde olan birçok apk sitesi bulunmaktadır. Bu apk siteleri Google Play üzerinden indirilen oyun ve uygulamalar üzerinde düzenlemeler yaparak bizlerle paylaşmaktalar. Son zamanlarda ülkemizde mod apk ya da diğer bir deyişler hileli apk sektöründe birçok site peyda olmuştur.

Aynı zamanda sponsorumuz olan indirGO.club diğer bir değişle bize göre en iyi apk sitesi, kendini sürekli geliştiren bir platformdur. Sitede dilediğiniz android oyun ve uygulamanın apk dosyasını bulabilirsiniz. Üstelik ister hileli ister hilesiz indirebilirsiniz. Eğer sitede aradığınızı bulamazsanız iletişim kısmından isteğinizi admine iletebilirsiniz.


Android Oyun ve Uygulama Platformu

APK nedir?

Apk,  üçüncü şahısların paylaştığı ve bizlerin android cihazlarımıza indirdiğimiz dosya formatıdır. Google Play üzerinden indirme yaptığımızda dosya formatını göremiyoruz fakat bu indirilen dosyaların formatı "android package" kısaca apkdir.

OBB veya DATA nedir?

Bazı oyun şirketleri son yıllarda oyunların dosya boyutunun yükselmesinden dolayı google playde tek link gibi gözükse de çift dosya sistemine geçmiştir. Kısaca özetlemek gerekirse apk dosyası ile birlikte obb veya data dosyaları da artık üçüncü şahıslar tarafından paylaşılmaktadır. Bu dosya klasör içinde olduğu için genelde sitelerde sıkıştırılmış (zip veya rar) şeklinde paylaşılıyor. Eğer apk dosyasının yanından bu dosyaları indirip gerekli kurulumu yapmazsanız büyük ihtimalle hata ile karşılacaksınız.


indirGO.club'ın diğer indirme sitelerinden farkı ne?

indirGO.club'ın kullanışlı bir android uygulamasının olması en önemli özelliklerinden biridir. Eğer bu uygulamayı cihazınıza indirirseniz birçok oyunun güncellemesinden ve yeni oyunlardan haberdar olabileceksiniz. Bir başka özelliği ise; site bizlere dört adet alternatif indirme sitesi sunuyor. Bu kaynaklar reklamsız sitelerdir. Sitenin bir diğer özelliğiyse olabildiğince az reklam kullanması. Hatta reklam göreceğinizi bile sanmıyorum.

Ücretsiz, Güvenilir ve Kaliteli

En iyi apk sitesi olan indirGO'daki tüm oyun ve uygulamalar sizlere bedava sunulmaktadır. Google Play'den özenle indirilen oyun ve uygulamalar üzerlerinde düzenleme yapıldıktan sonra virustotal ile virüs taramasına konulur. Dolayısıyla sitedeki tüm dosyalar yüzde yüz güvenli şekilde sizlere sunuluyor. Kalite kısmına bakacak olursak; diğer apk sitelerine göre oldukça kullanışlı bir temaya sahip. Bu sayede telefonunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kalite tesadüf değildir, çalışmanın eseridir.
Previous Post
Next Post

0 yorum yapıldı:

DİKKAT: Bir G-Mail hesabı olmayanlar ''Yorumlama Biçimi'' bölümünden ''Anonim'' veya ''Adı/URL'' seçeneklerinden birisini seçerek kolayca yorum yapabilirler.

NOT: Sorduğunuz soruya cevap verildiğinde e-mail ile bilgilendirilmek istiyorsanız, sağ alttaki ''Beni Bilgilendir'' kutucuğunu işaretleyiniz. Bunun için de yorum yazarken Google Hesabını (Gmail Hesabı) kullanmanız gerekir.