search
format_align_left

06 Aralık 2016

ARSENAL DLS16 VE FTS FORMA KİTS URL| 2017 YENİ TASARIM

sponsor baglanti

ARSENAL  DLS16 VE FTS FORMA KİTS URL|

FORMALARIN NASIL EKLENDİĞİNİ
ÖĞRENMEK İÇİN 
-----------------

----------------
  1. ARSENAL FORMA 2 (URL)


--------------

-----------

  1. murat


--------
arsenal dream league 2016 first touch soccer forma 
Arsenal Football Club (ArsenalThe ArsenalThe GunnersThe Red Army), İngiltere Premier League'inde yer alan bir futbol kulübü. Kuzey Londra'daki Holloway semtinde kurulmuştur. İngiltere'nin en başarılı kulüplerinden biri olup, 13 Premier League şampiyonluğu ve 12 FA Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır. Arsenal, Premier League'de en uzun süre lider kalma ve bir sezonda hiç yenilgi almadan şampiyon olma ünvanlarını elinde bulundurmaktadır.

Previous Post
Next Post

1 yorum:

  1. S.S.C.B , Yugoslavya , 1980li yillardaki uhu reklamli borussia dortmund , yedikulespor , ferikoyspor , fatih karagumruk , vefa , queens park rangers , glasgow rangers , celtic , sparta prag , psg 1998 , rosenborg 1998 , bologna 2000 , fenerbahce 1988-1989 , besiktas 1986-1987 doneminin fırmalarini ve mumkunse logolarını bekliyoruz... Nasıl yapılıyorsa , bizde dizayn edip , sizinle paylasalım...

    YanıtlaSil

DİKKAT: Bir G-Mail hesabı olmayanlar ''Yorumlama Biçimi'' bölümünden ''Anonim'' veya ''Adı/URL'' seçeneklerinden birisini seçerek kolayca yorum yapabilirler.

NOT: Sorduğunuz soruya cevap verildiğinde e-mail ile bilgilendirilmek istiyorsanız, sağ alttaki ''Beni Bilgilendir'' kutucuğunu işaretleyiniz. Bunun için de yorum yazarken Google Hesabını (Gmail Hesabı) kullanmanız gerekir.